Reklama zdarma, zvýšení návštěvnostiPrihlásenieRegistrácia
MAKI SPIRITUAL

"ODKAZ LEN PRE FIRMY" - PONÚKATE SPOLUPRÁCU, ZAUJÍMAVÝ TOVAR, ALEBO SLUŽBY ?
Napíšte nám. Smile

MÁM ZÁUJEM O SPOLUPRÁCU - stačí odoslať mail, môžete bližšie špecifikovať záujem o určitú pracovnú oblasť.

Pridať k obľúbeným Pošli my e-mail

* NEW
* OBCHODÍK
*
* ANJELI SPRIEVODCOVIA A INÉ BYTOSTI
* ANKETY POPIS
* AURA ČAKRY
* ČIERNA MÁGIA WOODOO WICA A INÉ
* FARBY COLOROTERAPIA
* FÓRUM O VŠELIČOM
* HOROSKOPY NUMEROLÓGIA KARTY
* CHAT
* LEKTVARY
* LUNÁRNY KALENDÁR
* MÁGIA ČARY KLIATBY KARMA
* MEDITÁCIE CVIČENIA
* MEDZI NEBOM A ZEMOU
* NOVINKY
* OBRÁZKY
* O ZDRAVÍ A OCHORENIACH
* PENIAZE HOJNOSŤ BOHATSTVO
* PRÍRODNÁ LEKÁREŇ
* RADY DO DOMÁCNOSTI
* RECEPTY
* SNÁR
* STRÁNKY
* SŤAHUJ KNIHY HUDBA FILMY
* ŠTÍTKY
* UFO
* VŠETKO O KAMIENKOCH
* VESELÉ Z MAILOV
* VÝZNAM ČÍSIEL
*
* ZAUJÍMAVOSTI
* ZAUJÍMAVÉ AKCIE NA SLOVENSKU
* O SPOLOČNOSTI
* PRIATELIA
* ZAUJÍMAVÉ WEBY

Kalendár
<
Septembra 2010
>
PoUtStŠtPiSoNe
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Najväčší komentátori
makishop MAKI SPIRITUAL
Komentáre: 105
h350 Predstavenstvo sveta
Komentáre: 6
Zasielanie noviniek
E-mail: 
Najviac komentované záznamy
Späť na úvodMAKI SPIRITUAL / FÓRUM O VŠELIČOM / LERCHE a.s., Ing. Igor Svoboda, Anna Cesnaková,Kristína Vargová, Renáta Dodeková / LERCHE a.s., Ing. Igor Svoboda, Anna Cesnaková,Kristína Vargová, Renáta Dodeková

LERCHE a.s., Ing. Igor Svoboda, Anna Cesnaková,Kristína Vargová, Renáta Dodeková

Založiť témuZaložiť tému | Na zoznam

Stránka: [1] [2] [3] [4] [5] [6]
PridalText

makishop Poslať správu
MAKI SPIRITUAL
Premium užívateľ Premium užívateľ
Nikto o ňom nič nepíše,
59 dní staré 11.07.2010 17:41:17 Citácia('5180324','5180324','6','5267')">Oznámiť spam

ale ľudia vyhľadávajú toto fórum. Určite sú tam aj nejaký novší. Jediné, čo vám k tomu listu napíšem je, že bol zaslaný na sídlo firmy, odkiaľ sa samozrejme vrátil s označením "Adresát neznámy".

Jaroslav
Pozicka
36 dní staré 03.08.2010 15:34:13 Citácia('5180324','88','6','5268')">Oznámiť spam

Tak isto som naletel ako vy. Asi pred dvoma tyzdnami som nasiel na internete inzerciu kde som poziadal o pozicku , pricom som potreboval surne poziciat peniaze. Na druhy den mi prisliel mail kde som mal zadat svoje udaje a ze ma kontaktuje spolupracovnik . Ozval sa mi pricom som musel zaplatit pre zrychlenie 85 eur. prevodom na ucet. ubehli dva tyzdne a nic mi neprislo .. Neustale mi vravi ze zajtra a dookola... je to proste OJEBOVAK ... a nechaaapem jak moze byt niekto thake hovedo... ved raz sa mu to vraaati ... aaa teraz vazne neviem ake bude riesenie .. prisom som si urobil este vacsie dlhy.. 

erika
re
16 dní staré 22.08.2010 19:19:13 Citácia('5180324','88','6','5269')">Oznámiť spam

dobry den citala som vase emaily,ktore ma zaskocili,co sa tyka p.Svobodu,som na MD,poziadala som o pozicku este pred mesiacom,zaplatila som 85e,a este doteraz nemam uverove zmluvy,ani pozicku,verim tomu ze uz poplatok mi nevrati,ale ani pozicku nebudem vidiet,je to cele podvod,uz treti krat som naletela podvodnikom,ktori okradaju ludi aj z toho mala co maju.

Zadajte prosím kód z obrázku 
Vaše meno 
(môže vidieť iba majiteľ webu)

Predmet

V texte je možné používať Wiki tagy alebo HTML tagy.

Stránka: [1] [2] [3] [4] [5] [6]

Reklama zdarma, zvýšení návštěvnosti Cigánka predáva amulety. Okoloidúca sa jej pýta: - Počúvajte, tie vaše amulety skutočne prinášajú človeku nejaký prospech? - Samozrejme! Nedávno som kúpila synovi nové auto :o)
Kto je prihlásený?
Anonymné: 3, Registrované: 0 (?)

Stížnost | Design by NoMe | © Kolobok smiles, Aiwan