"ODKAZ LEN PRE FIRMY" - PONÚKATE SPOLUPRÁCU, ZAUJÍMAVÝ TOVAR, ALEBO SLUŽBY ?Napíšte nám.
MÁM ZÁUJEM O SPOLUPRÁCU - stačí odoslať mail, môžete bližšie špecifikovať záujem o určitú pracovnú oblasť.
Založiť tému | Na zoznam
ale ľudia vyhľadávajú toto fórum. Určite sú tam aj nejaký novší. Jediné, čo vám k tomu listu napíšem je, že bol zaslaný na sídlo firmy, odkiaľ sa samozrejme vrátil s označením "Adresát neznámy".
Tak isto som naletel ako vy. Asi pred dvoma tyzdnami som nasiel na internete inzerciu kde som poziadal o pozicku , pricom som potreboval surne poziciat peniaze. Na druhy den mi prisliel mail kde som mal zadat svoje udaje a ze ma kontaktuje spolupracovnik . Ozval sa mi pricom som musel zaplatit pre zrychlenie 85 eur. prevodom na ucet. ubehli dva tyzdne a nic mi neprislo .. Neustale mi vravi ze zajtra a dookola... je to proste OJEBOVAK ... a nechaaapem jak moze byt niekto thake hovedo... ved raz sa mu to vraaati ... aaa teraz vazne neviem ake bude riesenie .. prisom som si urobil este vacsie dlhy..
dobry den citala som vase emaily,ktore ma zaskocili,co sa tyka p.Svobodu,som na MD,poziadala som o pozicku este pred mesiacom,zaplatila som 85e,a este doteraz nemam uverove zmluvy,ani pozicku,verim tomu ze uz poplatok mi nevrati,ale ani pozicku nebudem vidiet,je to cele podvod,uz treti krat som naletela podvodnikom,ktori okradaju ludi aj z toho mala co maju.
V texte je možné používať Wiki tagy alebo HTML tagy.