"ODKAZ LEN PRE FIRMY" - PONÚKATE SPOLUPRÁCU, ZAUJÍMAVÝ TOVAR, ALEBO SLUŽBY ?Napíšte nám.
MÁM ZÁUJEM O SPOLUPRÁCU - stačí odoslať mail, môžete bližšie špecifikovať záujem o určitú pracovnú oblasť.
Založiť tému | Na zoznam
Ak máte niekto skúsenosti s touto spoločnosťou a ľuďmi, budeme vďační za akékoľvek recenzie.
PROFESIONALITA SYSTÉMU A PROGRAMU SPOL. LERCHE, a.s.
www.eurobusiness.sk
stačí si pozrieť túto stránku a zistíte, že pán Ing. Igor Svoboda si nedal ani najmenšiu námahu s vymyslením niečoho vlastného, okrem rozdelenia písmenok
L
E
R
CH
......AVE EURO......
AK SA CHCETE POBAVIŤ - POZRITE SI AJ SEKCIU "STRÁNKY":
ROZPRÁVKA AKO Z TISÍC A JEDNEJ NOCI
To stojí za to.....
Mám dobrých priateľov, ktorí si požiadali v mesiacoch marec a apríl o pôžičky. Urýchlovací poplatok za vybavenie bol 125 Euro s tým, že 25 EURO si mohli nechať, pretože to mala byť pôžička Zamestnanecká - BEZÚROČNÁ, vyplácaná
Z VLASTNÝCH ZDROJOV.
/Takéto isté objednávky a poplatky sú aj pre klientov/.
Podľa OBJEDNÁVKY produktu za 100 EURO, mali z firmy kontaktovať "KLIENTOV - spolupracovníkov" do 24 hodín
(neviem síce na čo, keď zmluvy rozdal SÁM PÁN PREZIDENT, na každú udelil VP - VÝNIMKU PREZIDENTA)
Na prezentáciach propagujú odozvu z firmy do tohoto časového limitu "VRÁTANE SVIATKOV AJ DNÍ PRACOVNÉHO POKOJA"...
v objednávke je to inak.
VŠETCI ČAKAJÚ A STÁLE NIČ.
Na stretnutí v Bratislave som si dovolila začať diskusiu o tomto "probléme", čím som sa stala ja a aj môj priateľ OKAMŽITE nepohodlnými spolupracovníkmi pre pána Svobodu.
Ako to už býva, snažil sa to zahrať tak, že ľudia žiadajú a neprešli registrami, tak nemôžu byť poskytnuté pôžičky - a JA MEGI, som si to sama zavinila - (asi myslel nejaké životné sračky, z ktorých sa už človek nevie vyhrabať) a ak mi dajú inde, tak si mám zobrať tam.........
ÚPLNÝ PARADOX - JA SOM HO O POŽIČKU VOBEC NEŽIADALA
Najlepšia obrana je ÚTOK.
Všade sa zatiaľ vyberajú len poplatky, školenie 50 EURO, štartovací balíček 25 EURO, poplatok za spísanie objednávky 125 EURO, alebo 85 Euro, obchodný tréning 15 EURO...
Môžem napísať, že školenia sú super úžasné, motivačné - sľubujú mobily, notebooky, autá, zamestnanecké pôžičky, preplácanie kancelárií atď ... výdete od tiaľ a máte úžasnú chuť do práce, ALE...
Chvíľku som dúfala, že sa ľudia poučia z vlastných chýb (tým myslím pána Ing. Svobodu) a keď niečo nanovo "naštartujú", tak to bude SUPER, ale OPAK JE PRAVDOU.
S kolegami máme vytvorenú veľkú sieť spolupracovníkov a pán Svoboda
sa - vyzerá to tak - SNAŽÍ ZBOHATNÚŤ Z NAŠICH PENIAŽKOV
Počkáme ešte do konca tohoto pracovného týždňa, ako dopadnú tie Zamestnanecké pôžičky (nie, že by som nevedela už teraz)
a ak sa nič pozitívne neudeje ohľadom mojich spolupracovníkov a samozrejme aj mňa
- pán Svoboda určite vie o čom píšem,
(výkrik jeho EGA v Bratislave neberiem vôbec na vedomie),
BUDEME TO RIEŠIŤ INAK.
ĽUDIA, PREBERTE SA,
AK EXISTUJÚ VLASTNÉ ZDROJE sú predsa k dispozícií stále
a do 24 hodín sa dá vyriešiť všetko...
len by museli existovať aj nejaké Zamestnanecké pôžičky a zmluvy, ale tie sa dajú rýchlo vyrobiť a šupnúť cez kopírku - žiadne samoprepisovacie netreba pán Svoboda...
Je ešte dosť vecí o ktorých viem, zatiaľ nikde nenapíšem....
ale vy píšte, píšte, píšte
Magdalénka, Ludvík a SPOL.
SLUŠNÉ
Ďakujem za upozornenie. Aj ja s kolegom sme boli 11.04.2010 na školení v Žiline. Tiež nám prislúbil uhradiť kanceláriu v Piešťanoch. Včera som poslal Ing. Svobodovi návrh nájomnej zmluvy, ale zatiaľ sa neozval. Kolega tiež žiadal o úver, ale zatiaľ ho nedostal. Tiež ešte počkáme ako sa to bude vyvíjať.
- jedny budú veľké, potom zas malé, iné drahé, ďaľšie na sídlisku, na zlom mieste.....a žiadne nebudú dosť reprezentačné podľa všetkého
- no, bodaj by som nemala pravdu.
Žiadame Vás o informáciu, kedy budú zrealizované Zamestnanecké pôžičky s VP !!! Ozvať sa mali z vašej "CENTRÁLY" do 24 hodín a zatiaľ sa nikomu nikto neozval. Tvrdili ste, že hypotekárne úvery zvládate vybaviť cca za 2 týždne a Zamestnanecké pôžičky z vlastných zdrojov s VP ???
SOM ZVEDAVÁ NA TÚ HALUZ, ČO ZADRIE, AK ODPOVIE, o peniazoch vložených na účty to asi nebude
Pán Svoboda je veľmi odvážny človek. Známa mi poslala pozvánku na prezentáciu do Žiliny, keď som sa na to lepšie pozrel, tak to bolo takmer identické s Eurobusiness, ktoré pravdepodobne skončilo, tak ako skončílerche, pretože takí ľudia ako PÁN SVOBODA, nemajú v takom biznise čo hľadať. Do očí Vám bude klamať ako to krásne funguje, ale skutek utek. Doniesol som do systému pár ľudí, ani jeden z nich úver nedostal, samozrejme zaplatil aj za rýchle vybavenie úveru, aj za poplatok na prezentáciu. Už v decembri 2009 sme mali byť neskutočne bohatí. Ja som na tom tak, že som sa hanbil pred ľuďmi, ktorých som do systému zavolal, tak l som im vracal poplatok z vlastného vrecka, pretože vo vedení je to nereálne dostať sa k vlastným peniazom. Myslela som, že tentokrát to bude na lepšej úrovni, ale žiaľ pozerám, že je to to isté.
Chcela by som sa opýtať, to ste nepodali nejaké trestné oznámenia, ani ste nič nepodnikli???
Mali sme to v pláne, dokonca máme ho nahratého skrytou kamerou, no nakoniec sme to nechali tak. Nechceli sme si pošpiniť vlastné meno, ale možno to ešte niekedy vytiahneme.
- a vytiahnete to.
Pozerala som stránku EUROBUSINESS - vyzerá, že fungujú - AKO JE TO MOŽNÉ??? Ešte som nepočula, že by za tie roky niekomu niečo vyplatili - ale s tou firmou nemám skúsenosť, tak ja o tom písať nemôžem...- ale je to komplet identické s LERCHE - od motivácii až po štúdium Pán Svoboda si ani nedal námahu niečo vlastné vymyslieť...
Ešte sa vrátim k predchádzajúcej odpovedi. Samozrejme, že sme to chceli riešiť. Najprv sme mu vyvolávali, nekonečne sme ho otravovali, vyhrážali sme sa mu. Dokonca sme volali aj prezidentovi spoločnosti, vtedy to bol nejaký Čech, aj sme sa s ním stretli, ale všetko o ničom. Ale keď robia to isté čo robili, len pod iným názvom tak natrafia na ľudí, kedy im to neprejde.
Či to vytiahneme? Neviem, poviem pravdu, že sme na to už aj zabudli, len teraz sa to oživilo. Chystali sme sa teraz v sobotu do Prešova na prezentáciu, mysleli sme, že to bude niečo serióznejšie. Keď sa mu podarí nás opäť podviesť, tak s najväčšou pravdepodobnosťou to vytiahneme.
ale napr. včera tu v BA bolo okolo 17 ľudí, možno viac. Urobil to jeho OT - čko, (obchodný tréning) a od všetkých vyinkasoval po 15 EURO. Samozrejme, že si určite niektorí povypisovali žiadosti na pôžičky....ale len za 100 Euro poplatok, alebo za 70 - veď sú spolupracovníci....
No, žiaľ, my to inak nevidíme. Aj vtedy bol taký aktívny a denne lietal po Slovensku a vyberal prachy?
Možno som sa vyjadril zle. Možno, že ešte fungujú, alebo aspoň stránka. Pracujem v obchodoch s poskytovaním pôžičiček a úverov. Veľa ľudí sa na nás obracalo s tým, že "Dúfam, že nejde o Eurobusiness". Mám s tým skúsenosti, ale vravím, že nie sú dobré. Ja som mal osobne dostať pôžičku ako spolupracovník do týždňa. Sľúbil mi to osobne pán Svoboda. Záujem o pôžičky i o spoluprácu bol, takže som poregistroval ľudí, peniaze odovzdal pánu Svobodovi. Keď sme už videli, že z toho nič nebude, že sa nikto neozýva, tak sme prestali registrovať a tým skončila aj spolupráca. Zo spoločnosti ja ani nikto z mojích ľudí nedostal ani cent.
No to je nechutné. Keď si predstavím, že akú nádej ľudia vkladajú do lepšej budúcnosti, do super zárobkov a do snov...a veľa z nich si musí ešte aj tú 50 Eurovku požičať na seminár a potom niekde pozháňajú aj tú 100 - vku na pôžičku...
Bol veľmi aktívny. Za jeden deň dokázal prejsť z jedenj strany republiky na druhú. Nechcem Vás od ničoho odhovárať. Sme všetci zodpovední sami za seba. Ja sám si želám, aby to tak nebolo, pretože táto pôžička by sa mi veľmi zišla. Predtým sme mali tiež sľubované kancelárie, autá atď. Keď je táto firma postavená na dobrom úmysle a na serióznosti, tak mu želám, nech sa mu darí a pôjdem do spolupráce aj ja. Ale nechce sa mi veriť. Keď budete mať pozitívne informácie, tak budem čakať, pretože sa neviem rozhodnúť, či ísť do Prešova.
Ja už teraz viem, ako to dopadne...ale tu na fóre budem denne dávať nové príspevky, aby ste vedeli, ako to postupuje.
Ešte sa chcem opýtať, je možné dostať sa na ich webovú stránku?
Ježkove oči, myslíte na LERCHE?
www.lerche.webgarden.cz
včera tam behali reklamy - teraz budem nechutná, ale o vložkách, OB tampónoch a hodinovom hotely v Prahe... super PROFESIONALITA
Ja som úplný amatér, PC ma moc nezaujímajú, ale aspoň sa snažím, aby táto stránka nejako vyzerala
Krasny dobry vecer. Ospravedlnujem sa za pisanie bez diakritiky-(nemam nastavene PC) Tak isto som zainteresovany do tohto "zvrhleho podvodu" a verim, ze ludi zacne len pribudat. Pokial s tim neurobime nieco my LUDIA, stale budu jestvovat firmy ako EUROBUSSINES, alebo LERCHE a budu okradat ludi ktory su bud v HMOTNEJ NUDZI a vidia v tejto praci - SVOJU LEPSIU BUDUCNOST a AKUSI CESTU K FINANCNEJ SLOBODE, alebo len financne privilepsenie popri inom zamestnani. Ja budem bojovat s ludmi ktory to chcu zmenit. Nuz a isto nevylucujem ani to, ze jedneho krasneho dna sa mnohy nahnevaju a zalozia spolocnost, ktora bude vyhladavat a bojovat prave s podvodnikmi typu - "EUROBUSSINES" , "LERCHE" ........
Ďakujem za príspevok, práve to je jeden z našich zámerov. Poteší nás VAŠE ČLENSTVO.
Viac mailom, prípadne osobne.
o koľko EURO ste prišiel - no ešte neprišiel, musím to opraviť... Už sa Vám pán Svoboda nejako vyjadril? Aj vy ste si požiadal o pôžičku?
PS: dopĺňam ja - z chattu mi to zmizlo- SAMOZREJME, požiadal za chvíľku to budú 2 týždne. Zaplatil poplatok - tak isto EXPRES za 100 Euro a vôbec nič sa nedeje.
ale urobím výcuc z rozhovoru a pridám sem, nech máme vo fóre skúsenosť ďaľšieho človeka. Na tom chatte sa rýchlejšie komunikuje...
No, asi mi to úple nevíde s tým prepisovaním
nenechalo to všetky texty na chatte - s tým som nepočítala, ale snáď navštívi stránku aj dnes, tak podopisujeme...
Všetci sme mali zmiešané pocity, ale keď je firma na začiatku, tak ako som písala vo fóre hore...Chvíľku som dúfala, že sa ľudia poučia z vlastných chýb (tým myslím pána Ing. Svobodu) a keď niečo nanovo "naštartujú", tak to bude SUPER.
makishop :
Vedeli sme, že sme asi prvá línia, ktorá začala, ale brala som to tak, že to bolo od neho také MOTIVAČNÉ klamstvo
Ja som ho pred tým nepoznala, ani som o ňom nepočula, ale po prvom školení, alebo ako to nazvať som hneď hovorila, že to nie je tak, ako to propagoval.. koľko veľa už urobili s Lerche, koľko spolupracovníkov majú a koľko zmlúv sa robí denne
h350 :
VRAJ vyse 1000 denne no ale to sa mi nezda
No, keď bol v BA niekedy minulý týždeň, tak 3200
h350 (2010-04-14 23:04) :
Iste 3200 x 50 alebo 85 alebo 125 eur
jasne
makishop (2010-04-14 23:04) :
Rozbehol to veľkým štýlom, ani nebude musieť dlho lietať po tom Slovensku - ten jeho vysnívaný hotel v Taliansku si bude môcť kúpiť do leta
h350
No HOTEL SPOMINAL
PREJDITE NA 2 STRÁNKU .....
V texte je možné používať Wiki tagy alebo HTML tagy.